stap 1: kies je product

stap 2: kies je tegoed

Kies de gewenste waarde van jouw digitale cadeaukaart. Sommige cadeaukaarten hebben een vaste waarden, maar voor veel cadeaukaarten kun je zelf de waarde bepalen.

stap 3: bestellen als cadeau of toch voor jezelf?

Hou je liever de cadeaukaart voor jezelf? Kies dan ‘Bestellen’ en ga direct door naar de bestel pagina. Geef je de digitale cadeaukaart cadeau aan iemand anders, vul dan het e-mailadres van de ontvanger in en je eigen e-mailadres. Je kan zelfs nog een persoonlijke boodschap aan je cadeau toevoegen en de datum waarop je het cadeautje wilt versturen.

stap 4: rond je bestelling

Je kan je bestelling afronden door je gegevens in te vullen en vervolgens de betaling af te ronden met iDeal. Je ontvangt je digitale cadeaukaart binnen 60 minuten in je mailbox. Klik op de link in je e-mail om de bestelling uit te pakken.

verzilveren

Het verzilveren van digitale cadeaukaarten werkt per aanbieder verschillend. Op de productpagina van digitale cadeaukaart en op de voucher zelf staat in de werkwijze beschreven hoe en waar de code verzilverd dient te worden. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden namelijk via een website en/of op een locatie.

Kijk voor het verzilveren op locatie op de productpagina van de aanbieder en volg de instructies.

Bij een digitale cadeaukaart met een specifieke waarde is het mogelijk de barcode op de voucher in een winkel of op locatie te scannen en zodoende het arrangement of bedrag van de cadeaukaart af te boeken. Op deze manier kan het zijn dat de code meerdere malen te gebruiken is, omdat er nog een resterende waarde op de code zit. Kijk voor de verzilverwijze van een code op de productpagina van het tegoed dat jij wilt kopen of op de voucher zelf.