wat biedt digitaal.hema.nl?

Digitaal.hema.nl is een digitaal cadeauplatform dat de klant de mogelijkheid geeft een digitale cadeaucode 24/7 te kopen en direct per mail naar een vriend, vriendin, familielid of wie dan ook te versturen. Met digitaal.hema.nl is het ook mogelijk cadeaucodes te kopen voor eigen gebruik.

Bekijk hier de veelgestelde vragen van dit moment en vind antwoord op bijna al je vragen over de cadeaukaarten van Hema. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

mijn bestelling

hoe ontvang ik mijn bestelling?

Binnen 60 minuten na aankoop ontvang je een e-mail met je aankoop. Als je een digitale cadeaukaart aan iemand cadeau doet dan zal de ontvanger de aankoop in zijn of haar mailbox ontvangen. Je kan je bestelling ophalen door de voucher te downloaden via de link in de e-mail. Controleer ook of je de e-mail niet in je spam of ongewenste mailbox hebt ontvangen.

ik krijg de melding: “je digitale product is in behandeling, probeer het later opnieuw”, wat betekent dit?

Dit houdt in dat jouw code wordt gegenereerd. Deze zal binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen. Probeer het over tien minuten nogmaals.

waar blijft mijn bestelling? hoe kan ik de status opvragen?

Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met de e-code binnen 60 minuten na je aankoop. Wij adviseren je om te controleren of je mailbox niet vol is. Controleer ook of dat de e-mail niet in je spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice.

op welke manieren kan ik mijn bestelling afrekenen?

Het is alleen mogelijk om met iDeal te betalen.

Ik ben mijn ordernummer kwijt, hoe vind ik deze?

In de bevestigingsmail die je hebt gekregen vind je het overzicht van je bestelling. Hierin staat het ordernummer. Neem contact op met de klantenservice als je je ordernummer niet meer kunt vinden. In sommige gevallen is het mogelijk de code opnieuw te versturen. HEMA kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het verlies of diefstal van codes.

kan ik mijn digitale cadeaucode retourneren?

Het is niet mogelijk om een digitale cadeaucode te retourneren.

kan ik de cadeaukaart ook direct aan iemand cadeau doen?

Tijdens je bestelling kan je kiezen om de digitale code voor jezelf te bestellen of om de code cadeau te doen. Als je ervoor kiest de digitale code cadeau te doen kan je tijdens de bestelling je eigen persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger. Vergeet niet het juiste e-mailadres van de ontvanger en die van jezelf in te vullen. Je zal een bevestiging ontvangen wanneer de code ontvangen is. De ontvanger zal een e-mail ontvangen met daarbij een link naar de digitale cadeaukaart.

verzilveren

hoe verzilver ik mijn digitale code?

Per product verschilt de manier waarop je de cadeaukaart kan verzilveren. De verzilverinstructies vind je op de product pagina van het merk of op de digitale cadeaukaart (PDF bestand).

tot wanneer kan ik mijn tegoed besteden?

Tot wanneer je je tegoed kan besteden is afhankelijk van het merk code dat je hebt ontvangen. Bekijk de algemene voorwaarden van je code op je digitale cadeaukaart (PDF bestand) of op digitaal.hema.nl en zoek de productpagina op.

hoe kan ik mijn saldo checken van mijn digitale cadeaukaart?

Je kan je saldo checken op de website van het merk, producteigenaar. Bijvoorbeeld het saldo voor een Google Play cadeaukaart kan gecontroleerd worden via de website van Google Play zelf.

ik kan mijn digitale code niet inwisselen, wat moet ik doen?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van het merk, de producteigenaar. Zij kunnen je het beste te woord staan en de stappen met je doorlopen. Voor vragen m.b.t. je aankoop kun je terecht bij HEMA.